sobota 14. února 2015

Gomenasaii..!



Ahoy!
Hlásím se zase "zpátky" po přesně třech týdnech... třech týdnech, kdy nepřibyl ani jeden jediný článek a proč? Protože jsem byla líná. Strašně moc líná napsat jediný článek, prakticky jsem nechodila na vaše blogy, co se blogu týče, jsem vlastně dělala jedinou věc - aktualizovala políčko "Aktuálně.. Sleduju / Poslouchám" ačkoli to stejně nikdo nečte a to první je stejně hlavně pro mě, abych si nemusela pamatovat u kterého dílu jsem kde skončila.
Ano, začala jsem ve velkém sledovat anime - SAO, Kuroshitsuji, Death Note, Fairy Tail, Another, Zero no tsukaima, No Game No Life.. a na blog jsem se vykašlala. To chci napravit, i kdyby jen proto, že mám zase zpoždění s recenzemi, které jsem chtěla napsat, a proto, aby si mamka nestěžovala "že se furt čumím jen na to anime, které je naprosto příšerné a vymývá mi mozek a dělala radši něco do školy". Škola ne-e, ale blog by šel.
No, tak - asi nebudu tak aktivní jako předtím, ona moje "blogová aktivita" přichází dost ve vlnách. Chvilkama bych články a recenze psala nejradši i ve spánku a chvilkama se musím nutit napsat dva odstavce. Takže se asi časem vrátím "do starých kolejí" ale kdo ví.
Co se blogu týče, taky bych chtěla udělat jednu zásadní změnu - a to se na blogu trošku věnovat i dalším dvoum věcem - kreslení (i když nevím-nevím, no.. ono to moje čmárání většinou za moc nestojí) & anime. Přesněji řečeno něco-jako-anime-recenzím. Vlastně jsem to plánovala ještě na blog.cz.. no, nebudou to úplně recenze, ale prostě takové nějaké vykecávání ohledně daného anime. Čili nebudu nijak hodnotit, k tomu jsou dobré hvězdičky na shirai.. jen prostě napíšu co si myslím.
Dneska jsem si dala předsevzetí, že něco z těch třech týdnů trochu doženu, takže budu psát minimálně recenzi na Hunger Games, Vražednou pomstu, kterou jsem dočetla už ze dva týdny zpátky a chci zkusit i recenzi SAO (anime). Tak či tak, máme teď jarní prázdniny, takže se pokusím nějak nahradit neaktivitu.. Etoo, doufám, že si to ještě někdo přečte.. a že jste na mě ještě úplně nezapomněli.
Ještě jednou - gomenasai :)
Moriko Nemesis-tan*

*toho si nevšímejte.. ^^ většina mojeho dne se teďka skládá z čtení, školy, spaní, anime, kreslení a esemeskování s kámoškou - a z toho posledního je tohle, tádydádydá.

6 komentářů:

  1. No neke, ty si taky propadla Anime, já ho sleduju asi tři dny v kuse, už jsem toho tucty okoukala, nechceš mi něco poradit? :-D
    Mimochodem, blog není o nutnosti ale o zábavě, pokud tě momentálně nebaví psát, nebo nemáš chut, tak prostě nepiš. Chápeš, co ti chci říct? :-D BLOG je pro zábavu! :-))

    OdpovědětVymazat
  2. :)
    Já jsem anime propadla v okamžiku kdy jsem zjistila co to je xD Popravdě, anime mě fascinovalo od doby kdy jsem někdy ve třetí-čtvrté třídě viděla první díl pokémonů, ale opravdu sledovat jsem začala teprv v srpnu a od vánoc jsem na tom absolutně závislá XD
    No, poradit můžu, ale záleží jaký žánr :) Luxusní je třeba SAO (zítra tu bude recenze O.O), to je takové akční, bojování a tak. nebo No Game No Life - taky ze světa her, fantasy, komedie, strašně šílený, vtipný a ecchi. Pak třeba Kuroshitsuji, to je takové vtipné, ale i se tam hodně vraždí a je to takové docela temné XDD a taky Shónen Ai. Původně to mělo být yaoi, ale nakonec ne, no.. XD
    Nebo Another, tam se taky dost vraždí no.. je to prostě luxusní xD o:)
    Nevím, jestlis z toho něco viděla nebo ne... ale snad jsem aspoň trochu poradila :D

    OdpovědětVymazat
  3. No, anime mě nikdy nijak nebralo, vlastně ho ani nebudu zkoušet, protože se zdá, že je dost nakažlivý :D Myslím, že za tři týdny u anime by mě doma nikdo nepochválil. XD Jinak jsem ráda, že jsi zpět, už se těším na tvoje články :)

    OdpovědětVymazat
  4. K anime jsem se nedostala. Ano, podívala jsem se na jeden díl Death note, ale tím to asi končí :D Nevím, nějak jsem tomu nepropadla, i když to slibuju kamarádům, kteří anime zbožňují :D Jinak jsem moc ráda, že jsi zpátky! A že tě tu opět máme :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nemesis Moriko! Já tomu propadla dávno před tebou, ještě dříve než jsi vůbec věděla co je to "anime"!!!! Tyhle prázdniny budu dělat jen jedu jedinou věc, dokoukám svůj seznam. Právě jsem u Another. A víš, že já krváky nesnáším......Jinak jsem už dokoukala Kuroshitsuji, i dvojku. Muhahahahaha. A moje anime, které sleduji? Třeba Bleach, nebo Akame ga kill. Ze sportů třeba Haikyuu, diamonds no ace nebo třeba Kuroko no basket. Určitě by jste se měli kouknout na Tokyo Ghoul nebo Snk (Shingeki no kyojin).... Kdo tomu propadne, určitě by měl vidět One piece nebo HunterxHunter. Guilty crown taky není k zahození stejně jako ao no exorcist nebo black bullet. Pokud rádi plaváte, tak je tu anime přesně pro vás a to je Free! Hodně populární je tak yFullmetal Alchymist nebo Kingdom. Ještě jsem viděla zajímavé No. 6. A pak jsou tu klasiky jako je Fairy Tail a Dead Note, které na vašem seznamu nesmí chybět. Pokud rádi čtete mangu, tak je tu anime Bakuman. Kdo se nebojí musí vidět Elfen Lied. A pak na co nejsem hrdá je anime které mě k tomu přivedlo a to je samozřejmě Naruto a Naruto Shippuuden. Ale je jich ještě mnoho, třeba Katekyo Hitman Reborn, Log horizont, Air, Soul Eater, Byousoku 5 centmeter, Toriko, Mononoke a mnoho a mnoho dalších. Nevěřím, že někdo může vidět všechny co existují. Jako nějaký fanatik určitě, ale mnoho jich nebude, že?
    Hups... To jsem se rozpovídala, co? No nic, končím :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nemesis Moriko! Já tomu propadla dávno před tebou, ještě dříve než jsi vůbec věděla co je to "anime"!!!!
    Tyhle prázdniny budu dělat jen jedu jedinou věc, dokoukám svůj seznam.
    Právě jsem u Another. A víš, že já krváky nesnáším......Jinak jsem už dokoukala Kuroshitsuji, i dvojku. Muhahahahaha.
    A moje anime, které sleduji? Třeba Bleach, nebo Akame ga kill. Ze sportů třeba Haikyuu, diamonds no ace nebo třeba Kuroko no basket. Určitě by jste se měli kouknout na Tokyo Ghoul nebo Snk (Shingeki no kyojin).... Kdo tomu propadne, určitě by měl vidět One piece nebo HunterxHunter. Guilty crown taky není k zahození stejně jako ao no exorcist nebo black bullet. Pokud rádi plaváte, tak je tu anime přesně pro vás a to je Free! Hodně populární je taky Fullmetal Alchymist nebo Kingdom. Ještě jsem viděla zajímavé No. 6. A pak jsou tu klasiky jako je Fairy Tail a Dead Note, které na vašem seznamu nesmí chybět. Pokud rádi čtete mangu, tak je tu anime Bakuman. Kdo se nebojí musí vidět Elfen Lied. A pak na co nejsem hrdá je anime které mě k tomu přivedlo a to je samozřejmě Naruto a Naruto Shippuuden. Ale je jich ještě mnoho, třeba Katekyo Hitman Reborn, Log horizont, Air, Soul Eater, Byousoku 5 centmeter, Toriko, Mononoke a mnoho a mnoho dalších.
    Nevěřím, že někdo může vidět všechny co existují. Jako nějaký fanatik určitě, ale mnoho jich nebude, že?
    Hups... To jsem se rozpovídala, co? No nic, končím :D

    OdpovědětVymazat