úterý 25. listopadu 2014

Harry Potter re-reading || Informace

Ahoy!
Harry Potter.. všichni ho známe. Série stejně známá, ne-li známější než Pán prstenů, fantastický svět plný kouzel a tajemství, věčný souboj dobra a zla..

Harry Potter.
Jméno, jež se navždy zapsalo do srdcí nejednoho z nás. Většina tu sérii četla, ještě více lidí ji vidělo a snad každý o ní už slyšel.
Já třeba první knihu přečetla ještě před svými sedmými narozeninami, díky mamce jednoho kamarádka, která umí být velmi přesvědčivá a přinutit dítko, které čtení považuje za nudu, vyzkoušet přečíst si alespoň první kapitolu Harry Pottera.. tehdy mě čtení tak chytlo, že jsem jim tam zbytek návštěvy pročetla a nechtěla jsem se té knihy vzdát. A když jsem pak dostala na svátek svůj vlastní první díl, jen jsem si dala ven na trávu deku a četla a četla a četla.
Děkuji ti teto, že jsi mě přivedla k Harry Potterovi. Děkuji paní Rowlingová, že jste něco takového napsala.
Zkrátka - Harry Potter je taková moje srdcovka. Mám ho přečteného snad stokrát, každý díl několikrát od začátku do konce a nedokážu spočítat, kolikrát jsem četla jen své oblíbené pasáže. Harry Potter..
je to prostě něco kouzelného. Do slova a do písmene. Když se řekne "kouzlo" první asociace je "Harry Potter". A myslím, že nejsem sama, kdo to tak má..
..a jelikož jsem se už nějaký ten týden chystám udělat si další HP re-reading, ale tentokrát po dlouhé době kompletní, celých sedm dílů postupně, řekla jsem si, proč to dělat sama?

No, zkrátka, kdyby se našel někdo, kdo by se do toho se mnou pustil, budu ráda! Jedinou podmínkou pro účast je, abyste někde na blog hodili ikonku (já vím, nic moc, ale s RWP se teprv učím..). A pokud by jste mi komentem dali vědět, že se účastníte, budu ráda!


ÚČASTNÍCÍ SE:
- Nemesis Moriko / já

14 komentářů:

  1. Víš že zároveň s tebou běží ještě jedno společné čtení? To je celkem blbý, ale já nemám bohužel čas ani na jednu, protože mi na stole leží dalších x milion recenzáků :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu nevím, což mě překvapuje, protože jsem se po nějakým společným čtení dívala.. :D
      To se ti nedivím, já kdybych spolupracovala s tolika nakladatelstvíma jako ty, tak nevím co bych dělala :D

      Vymazat
  2. Jáááá! Já se zúčastním!
    Mám doma všetko tak si to alespoň přečtu.
    Mám na to měsíc?? Tak tipuj, za jak dlouho to budu mít přečtené. Asi cca dva týdny no. Pokud si to ale budu moci vzít do alp :D Jop, házím si to na blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ségra! :)
      Já bych to taky asi měla přečtený do dvou týdnů, ale moje Harry Pottery teď čte segra, takže bůhví, kdy se dostanu ke čtyrce + zase recenzáky a 20 knih z knihovny, takže.. :D

      Vymazat
  3. Jééééééééééééééé! HP miluju, je to taky moje srdcovka...!!
    Mám je přečtený snad tisíckrát! :-D
    Hele, možná se účastním. :-D Ale není to sto procent.. :-D dám když tak vědět... :-D Eh... Nemesis :3 konečně se našel někdo kdo má rád to samé co já! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Harry je prostě nejlepší! :)
      Napíšu si tě mezi účastnící se a kdyžtak to pak předělám :)

      Vymazat
  4. Ami: Já jsem "četla" jen poslední díl a ani jsem ho nedočetla, protože...no, já sjem byla tak strašně nadšená, že v kinech bude poslední díl a on byl až od dvanácti a mě tou dobou bylo...málo :) No a tak jsem dostala kniku a než sjem si jí přečetla, tak už byl film normálně na stažení, ale tvým článkem jsi mě tak strašně navnadila, že si asi Relikvii smrti přečtu :) A pořídím předešlé díly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tě navnadila? To jsem ráda :)
      Mimochodem, můžu to chápat jako tvou účast v "rereadingu"? :D Neimu jsem taky překecala ať se účastní i když to bude číst prvně 0:)

      Vymazat
  5. Harryho Pottera jsem nečetla a ani se na to nechystám, takže jen můžu popřát hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ell: Já jsem, co se týče Harryho trochu pozadu. Viděla jsem maximálně dva filmy a knihy jsem nečetla. Kdyby mi na stole neležela Edith Piaf a Hrej férově a navíc mě nestrašila recenze na Smrtící pouto, tak se zapojím, ale teď ještě asi ne :)
    Ale super nápad!
    A nominovala jsem tě do jednoho tagu, snad ti to nevadí :)
    http://dve-knihomolky.blogspot.cz/2014/11/tag-7-smrtelnych-hrichu-knihomola.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem tě chápu, já bych teď správně měla číst Marca Pola jako povinnou četbu, brzy mi dojde pětice recenzáků od Fragmentu, doma mám recenzák od knihcentra a furt čtu něco jinýho.. no, čas je holt potfora :D
      A za nominaci děkuju! Popravdě jsem tajně doufala, že mě někdo do tohohle tagu nominuje :D

      Vymazat
  7. Vypadá to jako naprosto super, jenže doma Harryho Pottera nemám :/ Knihy si půjčuji z knihovny a ještě k tomu jsem na intru, takže se do té knihovny skoro nepodívám. Ale možná dostanu HP na Vánoce, což by bylo naprosto senzační! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já na intru nejsem a do knihovny stejně chodím jen když přijde předupomínka :D
      Tak ti přeju, ať toho HP dostaneš! :)

      Vymazat