sobota 22. listopadu 2014

Knižní přírůstek (jak originální název..)

Ahoy!
Dneska tu pro vás mám jen krátký článeček. Myslím, že většina z vás zná Ilonku. A možná jste si na jejím blogu, pokud jej navštěvujete, všimli článků "knižní přírůstky". No a jelikož bych se ráda pochlubila s jedním mým přírůstkem, vypůjčila jsem si od Ilonky název - nic jiného mě nenapadalo. Doufám, že ti to nevadí, Ilon :)
N.

Možná, že někteří víte, že jsem včera byla s Neimou v kině na Hunger Games - Mocking Jay, part 1. (v češtině Síla vzdoru).
A 'cestou' jsme se zastavili v Levných knihách - "jen se podívat..", ale znáte to - nakonec jsme si obě odnesly knížku a já měla co dělat, aby byla jen jedna. Objevila jsem tam totiž za 49,- všechny tři díly trilogie CHAOS! Byly tam hardbacky i paperbacky, i když HB jsou podle mě hezčí - a navíc PB měli jen 2. a 3.,..
Nakonec jsem odešla pouze s prvním dílem, ale pro druhý a třetí se hodlám vrátit..


2. || 3.





Omlouvám se za blbou kvalitu fotek, ale foťák se mi vzpamatoval teprv nedávno a je to focený při blbým světle..
Jinak, HG byly super, líbily se mi snad víc než kniha (i když, to nebylo tak těžké..), mno, ze začátku to bylo trochu slabší, ale pak už super (!!!) a navíc se tam tolik nerozebíraly Katnissiny duševní rozpory, jako v knize. A podle toho, kdy to skončilo soudím, že v druhé části se můžeme těšit na epické bojování velkou část filmu..

No, toť asi vše.. napsala bych vám tu i jak se jmenuje ta kniha, kterou si koupila Neima, ale ani zaboha si nemůžu vzpomenout na víc, než že ten název měl 1. slovo a začínal na P + vím, jak vypadá obálka O.O
Okey, tak ta Neimina kniha se 'menuje Přechod.

6 komentářů:

  1. Knížku jsem v levných taky zahlídla, ale zuby si na ní nebrousím ;)
    A jinak končím se Sedmikráskou. Vím, že existovala jenom krátce. Vracím se k Ell a navíc spojuju síly s Ami :) Najdeš nás teď tady: http://dve-knihomolky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Několikrát jsem na ni koukala, ale nevím... :)
    Snad se ti bude líbit! A HG?
    My jdeme s Ell zítra po škole!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)
      HG je super, mi se možná líbil film i víc než kniha (i když, jelikož se mi 3. díl knihy moc nelíbil, tak těžké to nebylo :D).. tak doufám, že se vám líbil stejně jako mi s Neimou!

      Vymazat
  3. Já tuhle sérii nemám ráda, přijde mi to jako kravina a ani jsem ten první díl nedočetla :D Ale snad si to čtení vychutnáš líp než já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mě to celkem zaujalo.. a zatím mě to i baví, i když to rozhodně nebude jedna z těch "nej" knížek :)

      Vymazat