sobota 1. listopadu 2014

On my wishlist - Info (etoo.. a pár organizačních keců)

Ahoy!
Teď jsem vůbec neměla čas [debilní škola!] a když jsem se dneska dostala k notebooku, skončila jsem u sledování Fairy Tailu. *přemáhá se, aby to dopsala a šla ven a nepouštěla 71. díl*
Okey, tak já to jdu rychle dopsat.. N.

http://knizni-doupe.czJe to dost známé a rozšířené meme, takže myslím, že o co jde všichni víte.. ale kdyby náhodou ne:  Prostě každý týden [v sobotu] zveřejním nějakou knihu / knihy které mám na svém Wishlistu [a něco k nim dodám] :)
Projekt vymyslela Book Chick City. První díl vyjde příští sobotu.

Co se infa k projektu týče, je to všechno - říkala jsem, že to bude rychle. Ale co se blogu týče, měla bych pro vás taky pár informací - píšu to sem, protože se mi nechce psát kvůli tomu další článek. Stejně by to nebylo potřeba.
Během dneška chci vytvořit rozcestníky k projektům a přesunou zase pár recenzí - dneska už jsem přesunula Drahokamy, večer chci ještě přesunout čtyři díly Ságy Darrena Shana + možná i dva díly Narnie. Pak, co půjde přesunu v neděli.. ale asi to nestihnu. To, že jsem kvůli školy a dalším věcem [včera jsem měla třeba deathline na to, sepsat mamce, co bych chtěla k Vánocům] čtvrtek a pátek vůbec nebyla na počítači [normálně mám tyhle dny dost volné, takže jsem chtěla přesunout hodně recenzí], mi udělalo čáru přes rozpočet. Ale pokud to půjde, chci s tímhle blogem od pondělka normálně fungovat. Teďka, pokud babi nebude potřebovat pomoc, jdu ven a pak si budu číst.. chci dneska dočíst HON, takže by v pondělí mohla být RC  [ale znáte mě] :)
Sakra,.. tyhle kecy jsou už dvojnásobně delší, než celý info k tomu meme,.. ech, tak já už končím.. N.

8 komentářů:

  1. Taky se plánuju vrhnout na tenhle projekt a doufám, že už brzo dokončím ty moje rozepsaný (Colour book challenge, Knižní Nej, Fairy Tales...) :D Těším se na tvoje články :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tenhle projekt plánuju taky už nějakou dobu.. :D Popravdě, já bych ty svoje taky mohla dokončit, mám jich hrozně moc :D

      Vymazat
  2. Jé, ta s tímhle už pár zkušeností mám, ale nedaří se mi to zveřejňovat v sobotu :)
    Těším se na tvoje Wishlisty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já jsem to původně chtěla zveřejňovat taky v jiný den, protože sobota je taková nepraktická.. ale nakonec jsem zjistila, že je to tak asi nejpraktičtější :D

      Vymazat
  3. Já se chci do wishlistování taky pustit! A těším se na ty tvoje. Jinak já jsem nic nepřesouvala, prostě začínám znova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)
      Já zezačátku taky uvažovala o úplně novém začátku.. ale nakonec jsem to udělala takhle.. prostě jsem to úplně od začátku nedokázala ;)

      Vymazat
  4. O tomhle meme jsem také uvažovala.... ale došla jsem k názoru, že by toho bylo moc. Už takhle mám v zázobě milion článků, některé potřebují nutně zveřejnit. Kromě toho plánuji rozjet nový projekt, možná se jednoho zúčastnit... Bylo by toho moc. Na tvoje wishlisty se těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na to taky moc neměla čas, ale teď, když jsem ho objevila, řekla jsem si - proč ne? :)

      Vymazat