sobota 8. listopadu 2014

On my wishlitst || 1.

Ahoy!
Je sobota, takže se vám tu hlásím s prvním On my wishlist!
N.

Jako první knihu na svém wishlistu jsem vybrala..

Paper Towns / Papírová města

Papírová města 

V Paper Towns se vám dostane příběhu o dospívání. Margo už se dávno s Quentinem nebaví a přátelí se s jinými, a na škole je považována za legendu. Může za to zejména její nespoutanost a časté dobrodružné několikadenní výpravy, kdy její rodiče šílí strachy i vzteky. Jednoho dne však Margo nečekaně zaklepe na Quentinovo okno a uprostřed noci ho vtáhne do jednoho z margovského dobrodružství. Druhý den se Margo neukáže ve škole, pak ani další. A Quentin zjistí, že pro něj zanechala vodítko, jak ji najít… Quentin začne pátrat a čím víc se noří do záhadného zmizení, tím méně si je jistý, kým vlastně Margo byla a jestli ji vůbec znal. Co vlastně chce on sám? A co jsou papírová města, na která Quentin ve spojitosti s Margo neustále naráží?

#

O téhle knize myslím slyšel už každý - nebo alespoň o jejím autorovi a jeho dalším knihám - Hvězdy nám nepřály a Hledání Aljašky. Na tuhle knihu si já osobně brousím zuby už od okamžiku, kdy jsem ji objevila na databázi knih.. co nejde popřít - má geniální obálku!

Co na tuhle knihu říkáte vy? Chystáte se na ní? Četli jste ji? Četli jste i ostatní autorovy knihy?

(obálka a anotace jsou z databázeknih.cz)

6 komentářů:

  1. Dokonalá obálka, kniha je už na cestě, tak se na ni moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta obálka je opravdu fantastická!
      Na cestě? To ti závidím !

      Vymazat
  2. Já jsem četla Hvězdy i Aljašku, ale to druhé z knihovny, takže jsem si o to napsala k Ježíšku :) A Papírová města mám doma (neodolala jsem v knihkupectví), ale ještě jsem je nečetla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je máš doma..? Ó, jak já vám všem závidím..!

      Vymazat
  3. Dostanu ji k Ježíšku a jsem na ní dost zvědavá. Námětem mi trošišku připomíná Hledání Aljašky, ale jsem nadšená, že tuhle knihu budu mít "brzy" doma :)

    OdpovědětVymazat