úterý 28. října 2014

# Jak to bude?

Ahoy!
Máme teďka podzimní prázdniny (do školy jdem až ve čtvrtek) a já byla od soboty ráno na akci z turisťáku, takže se ozývám až teď. Chtěla jsem vás trochu informovat o tom, jak to tu teď bude probíhat..

Jednou hlavních z věcí, kterou chci udělat je přesunutí některých článků ze starého blogu. A co to budu přesouvat?

- V první řadě to budou samozřejmě recenze. Ale všechny budou procházet úpravami - chci je tak nějak "sjednotit" - předělat hodnocení na procenta, udělat jednotné názvy, rozvržení, optimalizovat počet obrázků vůči textu a odstranit všechny ty nemístné smajlíky. Takže ty recenze budou dost jiné než předtím.
- Pak bych chtěla přetáhnout různé projekty, meme a spol. Ale to by bylo hrozně na dlouho, takže to vidím spíš na články s odkazy na minulé díly..
- Taky budu přesovat WIL a Nemíkoviny..
- Co se týče povídek, možná budu přesouvat i nějaké z nich, ale bůhví jak to bude, jak už jsem říkala, tenhle blog má být prostě knižní a projektový. Takže s povídkama bych byla dost opatrná.

Možná přesunu i pár random článků, ale o tom dost pochybuju, takže toť asi vše.

Další věc je ta, že mám napsané dvě recenze (Bratrstvo: Otroci ze Sokora & Mezi nebem a zemí: Setkání s duchem) + rozečtené Volání sirény: Prokletí a na poličce Hon, Kořist, Černého jezdce a čekám na Čarodějku. Čili tu v nejbližší době čekejte další várku recenzí, tentokrát nových.
V nejbližší době by se měly rozjet i challenges, meme a další projekty - od příštího týdne čekejte CMLNP a pár nových pravidelných projektů (On my wishlist + rozjezd nějakých pozastavených).

Věc číslo tři - o víkendu bych chtěla natočit Týden s knížkou, čili moje první video. Totiž, ne úplně první, dokonce už druhý natočený TsK, ale když to tu napíšu, snad se dokopu k tomu, abych ho zveřejnila. Ale možná z toho nic nebude, protože mi blbne foťák..

Za čtvrté, čekejte dost různých rozcestníků a seznamů a možná nějaké ty informační články. Krom recenzí (vynahrazuju si čtecí absťák, jelikož mi mamka zakázala si na akci z turisťáku vzít adektvátní množství čtiva a vybila se mi čtečka) tedy bude tenhle týden ve znamení velkého množství organizačních nebo přesouvaných článků..

Toť asi vše, takže adios, já se jdu dívat na Divegenci :)
Nemesis Moriko

3 komentáře:

  1. Vypadá to, že budeš mít celkem na pilno, tak snad to všechno zvládneš tak jak chceš... A už se těším na nové recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že to nějak zvládnu..:D
      Recenze už mám zčásti přepsané, tak ještě zvažuju, jestli je mám zveřejnit zítra, nebo až budu mít přesunuté články z starého blogu ;)

      Vymazat
  2. Hele, nechci radit, nebo tak... ale nechceš povídky prostě nechat na tom starém blogu?? Popř. pokud budeš chtít pokračovat (což doufám, žev těch nedokončených chtít budeš...někdy) hodit odkaz na ty staré stránky do článku, aby si to ostatní dočetli tam a tady mít pouze pokračování?? :)
    To s tou knížkou a cesťákem chápu......chtěla jsem si vzít knihu, když jsem na týden jela do hor (vrátila jsem se předevčírem), ale v tom všem spěchu a zmatku jsem ji nechala doma... i počítač (což s sebou stejně netahám, moc těžké apod.). Takže ve chvíli, když všichni hráli hry, já seděla a somrala si na mobilu facebook a další ačky :/ Ale naštěstí to tak často nebylo :D
    A na TsK se těším... fakt jsem náročná na četbu, ale hrozně ráda bych si přečetla recenzi na maze runner (labyrint, nebo tak nějak v cz). Už jsem jich teda pár četla, ale zatím to byly nesmírně protichůdné názory...
    ...už zase plkám až moc

    OdpovědětVymazat